Δ. Μπλάνας: Δείξαμε έλλειψη διάθεσης

Ανικανοποίητος από την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο προπονητής της Νίκης Δημήτρης Μπλάνας, μετά την ήττα από τον Νηρέα Γέρακα με 4-10 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας. Για το παιχνίδι ο προπονητής της Νίκης δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Ήμασταν νωθροί και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο οκτάλεπτο. Με δικά μας λάθη ο Νηρέας πήρε μεγάλη διαφορά. Έτσι, αν και ισορροπήσαμε στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο καλή και έμπειρη ομάδα. Θα χαρακτήριζα τραγική την εμφάνισή μας. Οφείλουμε να βελτιωθούμε πολύ στα επόμενα παιχνίδια».
Όσο για τα αίτια της κακής εμφάνισης είπε: «Δικαιολογίες μπορούμε να πούμε πολλές, όπως το γεγονός ότι δεν δουλέψαμε όπως θα θέλαμε λόγω του κλειστού κολυμβητηρίου. Όμως δεν στέκομαι εδώ, αλλά στην έλλειψη διάθεσης που δείξαμε. Όταν παίζουμε εντός πρέπει να «ματώνουμε» ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Ίσως «πληρώνουμε» και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν μένουν στο Βόλο και δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ οι νεαρότεροι στερούνται εμπειριών. Ωστόσο, με αυτούς θα πορευτούμε και ό,τι πετύχουμε. Τώρα κοιτάμε το εκτός έδρας ματς με τη Ν.Ε. Πατρών, όπου θα διεκδικήσουμε το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις