Παραιτήθηκε ο Κωστούλας από τον Παναιτωλικό!

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ένας, κατά γενική ομολογία, από τους πιο ωραίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας, φαίνεται πως, έπειτα από 13 χρόνια, αποχαιρετά τον χώρο, πυροδοτώντας… βόμβα στο Αγρίνιο!
Ο λόγος, για τον Φώτη Κωστούλα, με τον ισχυρό άνδρα του Παναιτωλικού, (τον άνθρωπο πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου και τον λόγο που υπάρχει ένα επαρχιακό γήπεδο-κόσμημα), να κάνει πράξη τις σκέψεις -που φαίνεται πως είχε καιρό- για αποχώρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή του από πρόεδρος των «καναρινιών».

Παραμένει, δε, μεγαλομέτοχος, καλώντας, ωστόσο, άμεσα για αγοραστή, καθώς θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται νέα πρόσωπα, με όρεξη.

Η απόφαση αυτή του κ. Κωστούλα, σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει ούτε, φυσικά, με την ήττα στην Τρίπολη, ούτε με τη μέτρια εικόνα του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν. Απλά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κουράστηκε, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, ενώ έχει αφήσει πίσω του άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορεί να συνεχίσει να «τρέχει» τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον sport-fm.gr:

Αρχικά, λοιπόν, είπε: «Η απόφασή μου δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό θέμα. Είναι παρμένη εδώ και καιρό. Απλά, συνέπεσε με την ήττα στην Τρίπολη και την κακή περίοδο στην οποία βρισκόμαστε. Ακόμη και αν ήμασταν 2οι στη βαθμολογία, το ίδιο θα ίσχυε. Ήταν απόφαση ειλημμένη εδώ και πολλούς μήνες».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Πρέπει κανείς να σκέφτεται και λίγο παραπέρα. Όχι πρώτα να έρθει η κόπωση η μεγάλη… Έχω άλλες υποχρεώσεις, πολλά ταξίδια και δεν είμαι πια δίπλα στην ομάδα όσο θα ήθελα. Παραμένω, βέβαια, μεγαλομέτοχος, μέχρι να βρεθεί επενδυτής να αναλάβει. Έκλεισε ο κύκλος μου στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν είναι ο χώρος που με ενθουσιάζει πλέον. Είναι κοστοβόρο και σε χρήματα και σε ψυχική διάθεση. Και δεν έχει νόημα να κάνω εγώ τον πρόεδρο. Δεν έχω τη διάθεση, ούτε τον χρόνο. Σταματήσαμε και κολλήσαμε…».

Για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού, δήλωσε: «Περιμέναμε κάτι καλύτερο. Είχαμε καλό και σοβαρό ρόστερ και περιμέναμε μια πιο καλή θέση. Αλλά σήμερα είναι έτσι τα πράγματα. Έχω δει ομάδας να είναι πιο κάτω από εμάς και τώρα είναι από πάνω μας. Αλλάζουν τα δεδομένα. Κάθε χρόνο, κάθε μήνα».

Μίλησε, δε και για τη μεταγραφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ: «Θα τελειώσει μέσα στη βδομάδα. Είμαστε σύμφωνοι. Τα τυπικά έχουν λυθεί».

Για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Ματζουράκη: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είναι άνθρωπος που συζητάει».

Τέλος, είπε, για το ενδεχόμενο να το ξανασκεφτεί και αν είχε σκοπό να… ταρακουνήσει κάποιους: «Δεν εγκαταλείπω την ομάδα. Αλλά πολύ καιρό τώρα λείπω ως φυσική παρουσία. Όχι, δεν έχω αυτόν τον σκοπό, ούτε θα αλλάξω γνώμη. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί να το ξανασκεφτώ (σ.σ. γέλια). Όχι, εντάξει. Δεν είναι στόχος μου να θορυβήσω κάποιους».