Παπαδόπουλος: «Υπάρχουν ομάδες με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ»

Στο λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν τα δύο παιχνίδια του 2ου ομίλου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής, Κώστας Παπαδόπουλος. Παράλληλα αναφέρθηκε στους αρχικούς στόχους της ομάδας του, αλλά και στο πώς έχουν διαμορφωθεί στην πορεία, ενώ ταυτόχρονα γνωστοποίησε τη θέση του για την ύπαρξη πολλών ομάδων στην Πιερία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι και στην δική μου την ομάδα τα καλύτερα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Ευτυχώς ξεκινήσαμε με το δεξί στη νέα χρονιά. Αγωνιστικά για το παιχνίδι θα ξεκινήσω λέγοντας πως φάνηκε λίγο περίεργο για ποιο λόγο έγινε η αγωνιστική εφόσον αναβλήθηκαν όλα τα ματς του 2ου ομίλου και έγιναν μόνο δύο παιχνίδια. Δεν θα πω ότι κινδύνεψε 100% η σωματική ακεραιότητα των παικτών και για τις δύο ομάδες αναφέρομαι, αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο για ποιο λόγο έγινε η αγωνιστική για δύο παιχνίδια μόνο. Στο αγωνιστικό κομμάτι καθαρά, πιστεύω πως ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αυτό που είπαμε μέσα στα αποδυτήρια είναι πως θα έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα γήπεδο βαρύ και δεν μας ενδιέφερε σήμερα να δημιουργήσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς από μια αδράνεια της δικιά μας άμυνας και μια πολύ καλή επιθετική ενέργεια του αντιπάλου δεχθήκαμε ένα γκολ και ισοφαριστήκαμε. Έγιναν κάποιες αλλαγές, πιέσαμε παραπάνω τον αντίπαλο και με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μίμη Μπενίσκου πήραμε ξανά προβάδισμα και κλειδώσαμε και το παιχνίδι στο 90’ με το πέναλτι.

Να δώσω και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Να ευχηθώ τα καλύτερα στον συνάδερφο, Γιώργο Γιάννο, και να εκπληρώσει και η ομάδα του Εθνικού τους στόχους της».

Αν θα κυνηγήσει ο Διαγόρας Σεβαστής την άνοδο: «Εξ’ αρχής, το έχω ξαναπεί, κουράστηκα να το λέω, αλλά θα το ξαναπώ, ο στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα. Εμείς εκτός ότι βρεθήκαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και να ήμαστε πρώτοι σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο, αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να πορευθούμε για να κερδίζουμε κάθε ματς. Αν βρεθούμε να είμαστε στην πρώτη θέση, στη δεύτερη ή στην τρίτη καλώς. Υπάρχουν ομάδες με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Απόλλων Λάρισας, μάλιστα φαίνεται πως έχουν κάνει και στη χειμερινή περίοδο πάρα πολύ καλές μεταγραφές και η Πύδνα Κίτρους, ομάδες που έχουν καθαρά σκοπό και στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μια ομάδα που πρώτα κοιτάξαμε να σωθούμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθούμε σαν ομάδα και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε κι εμείς ότι μπορούμε.

Για τις πολλές ομάδες που έχει η Πιερία: «Υπάρχουν τα θετικά υπάρχουν και τα αρνητικά. Το θετικό είναι πως υπάρχει ταλέντο στην Πιερία. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές . Το αρνητικό για εμένα είναι ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια καλή ομάδα και να γίνει μια συγχώνευση παικτών ή του «μπάτζετ», για να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω σαν νομός. Να έχει μια ομάδα Α’ Εθνική. Υπάρχουν συμφέροντα από πίσω που εγώ δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν επί της ουσίας».

Δείτε και το βίντεο από την κάμερα του sportime24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις