Στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού Β. ο νεαρός Δάβρης, παρελθόν ο Γκίτζιας

Μετά το ρεπό της Κυριακής, από σήμερα Δευτέρα 16/1 οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να γυμνάζονται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα.

Από σήμερα ουσιαστικά άρχισε η προετοιμασία για το κυριακάτικό παιχνίδι (22/1) με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Σήμερα το βράδυ αναμένεται στο Βόλο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Δάβρης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του Πανιωνίου. Είναι 19 ετών και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές.
Ο Δάβρης θα δοκιμαστεί για μία εβδομάδα από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Τίμο Καβακά, ο οποίος και θα αποφασίσει αν ο παίκτης θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου ή όχι.
Όπως πρώτο είχε γράψει το goalpost.gr, ο Βασίλης Γκίτζιας δεν θα συνέχιζε να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εδώ και αρκετές μέρες ο νεαρός στόπερ δεν προπονείται με την ομάδα. Ο Γκίτζιας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» και ήδη έχει φύγει από το Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις