Ποιοι κέρδισαν τα φλουριά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ολυμπιακού Βόλου

Μέσω της ιστοσελίδας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (olympiakosvoloubasket.blogspot.gr), έγιναν γνωστοί οι αθλητές του συλλόγου που κέρδισαν τα φλουριά στη βασιλόπιτα που έκοψε χθες Κυριακή (15/1) ο σύλλογος στο κλειστό του ΕΑΚ για όλα τα τμήματά του. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Το φλουρί της Βασιλόπιτας, η οποία ήταν πρόσφορα της Αρτοποιίας «Ζάχος» , για το ποδοσφαιρικό τμήμα κέρδισε ο ένας εκ των φροντιστών της ομάδας, Κώστας Κρίκης (φωτό δεξιά), στις γυναίκες του μπάσκετ η αθλήτρια Παγκαλίδου Νένα και στους άνδρες του μπάσκετ ο αθλητής Σταμάτης Σκαμάγκας. Δώρα υπήρχαν και για τους τυχερούς σε όλα τα τμήματα που διατηρεί ο Ολυμπιακός Βόλου.
Στη λαχειοφόρο, η οποία έγινε για όλους τους παρευρισκόμενους και στην οποία κληρώθηκαν 2 tablet προσφορά του Καταστήματος «Γερμανός» στο Βόλο των κ.κ. Γιώργου Ριτσάκη και Πέτρου Μπατζιάκα τα τυχερά νούμερα που έβγαλαν οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κοντούλης και Πολυδουλης, ήταν το Νο 291 και το Νο 102 και οι τυχεροί παρέλαβαν αμέσως το δώρο τους από τα μέλη της Διοίκησης .
Επόμενη εκδήλωση είναι ο ετήσιος χορός του συλλόγου, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στο οικογενειακό Κέντρο «Γκάζι», χορηγού των ομάδων μπάσκετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις