KYOKUSHINKAI KARATE: Winter Camp 2017 στα Χάνια Πηλίου

WINTER CAMP του KYOKUSHIN KARATE διοργανώνει ο Εκπρόσωπος του συστήματος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου στα Χάνια του Πηλίου το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την συμμετοχή αθλητών του Kyokushinkai Karate. Το εν λόγο Χειμερινό Καμπ θα προσφέρει στους αθλητές την δυνατότητα να αθληθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπως αυτό του γυμναστηρίου και

συγκεκριμένα πάνω στο χιόνι φορώντας μόνο την φόρμα του Καράτε σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω κρύου κόντρα στα καιρικά φαινόμενα της φύσης.

Το χειμερινό Καμπ γίνεται στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των αθλητών του Kyokushinkai Karate καθώς μέρος της δυναμικής τους εκπαίδευσης περιέχει προπονήσεις στην φύση εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτές τις διοργανώσεις βγαίνουν πιο δυνατοί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Παράλληλα μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον. Ο Νομός μας προσφέρετε για τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς έχει όλα εκείνα τα κατάλληλα φυσικά στοιχεία και εγκαταστάσεις όπως τα Χάνια του Πηλίου μας.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος θα διδαχθούν από τον Εκπρόσωπο του συστήματος κ. Ιωάννη Στεφάνου, ειδικό πρόγραμμα αγωνιστικών τεχνικών και προετοιμασίας αγώνων προσαρμοσμένο στις συνθήκες ανωμάλου δρόμου και χιονισμένου εδάφους. Οι προπονήσεις θα γίνουν σε τρείς περιόδους: το Σάββατο 28 Ιανουαρίου από τις 13:00 έως τις 15:00, δύο ώρες εκπαίδευση στο χιόνι και το απόγευμα 18:00 – 20:00 τζόκινγκ στα Χάνια και στην συνέχεια αγωνιστική εκπαίδευση στις εσωτερικές εγκαταστάσεις στο «Χάνι του Κοκκίνη», την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 10:00 – 12:00 το πρωί θα έχει μεγάλο πρόγραμμα τζόκινγκ στις χιονισμένες διαδρομές των Χανίων, αναρρίχηση με σχοινί καθώς και ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικών αγώνων.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος θα ενθουσιαστούν τόσο με την εκπαίδευση όσο και με την απερίγραπτη ομορφιά των χιονισμένων τοπίων. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου θα αναφερθεί στην ιστορία του Kyokushinkai Karate από Παγκόσμια Πρωταθλήματα όπου αγωνίστηκε ο ίδιος και ιστορικά ντοκουμέντα του Θρυλικού Ιδρυτού Sosai Mas Oyamas 10 Dan τον οποίο γνώρισε προσωπικά.

Στο τέλος του διήμερου Winter Camp όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα πάρουν Δίπλωμα Συμμετοχής από τον Αρχηγό του συστήματος κ. Ιωάννη Στεφάνου ο οποίος υπόσχεται ότι θα καθιερώσει σε ετήσια βάση το Winter Camp!

karate2

Δελτίο Τύπου KYOKUSHIN KARATE

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις