Υπάρχει πλέον βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού Β.

Δεν θεωρούν κακό στον Ολυμπιακό Βόλου το γεγονός ότι η ομάδα θα δώσει τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας, παρότι υπάρχει αγωνιστική απραξία πάνω από ένα μήνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αντίθετα, σύμφωνα με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Τίμο Καβακά, τα τρία αυτά παιχνίδια, όλα στο Πανθεσσαλικό

με Ρήγα Φεραίο, Θεσπρωτό και Ιστιαία κατά σειρά, θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει και η ανάλογη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Γιατί η ομάδα μπορεί να βγάλει κούραση από τα συνεχόμενα ματς, όταν για ένα μήνα δεν υπήρχε αγωνιστική δράση. Στον Ολυμπιακό, πάντως, υπάρχουν πλέον οι λύσεις και στις τρεις γραμμές, μετά και την απόκτηση των Μουκάμ, Μασάντο, Ντόικιτς και Σουάνη, με την τεχνική ηγεσία να είναι σε θέση να κάνει το λεγόμενο rotation, ανάλογα και με τον αντίπαλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να είναι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι παίκτες. Υπάρχει μία ανησυχία, ως προς το κομμάτι της τακτικής, από το γεγονός ότι για μία εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να δουλέψουν μέσα στο γήπεδο, λόγω του χιονιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις