Έρχεται για την ΑΕΛ ο «Τσάκο»

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο είναι η ΑΕΛ. Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα εντός της ημέρας, ώστε να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση

Έρχεται σήμερα στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, ο Ισπανός σέντερ φορ, Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο κι αν ανταποκριθεί στις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο “Τσάκο” είναι γεννημένος στις 05/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε στην Μαρμπέλα, ομάδα 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, με την οποία έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ. Η καλύτερή του σεζόν ήταν η περσινή, όταν με τη φανέλα της Σαν Ροκέ είχε 36 συμμετοχές με 12 γκολ.

Συνοδευόμενος απ’ τον μάνατζέρ του, θα μεταβεί απ’ ευθείας από την Θεσσαλονίκη στην Βέροια, όπου θα συναντηθεί το βράδυ με την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να γνωρίσει το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, οι “Τσάκο” και Μίλιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο των σέντερ φορ της ΑΕΛ για την συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις