Στις 27 Ιανουαρίου ο χορός του Ολυμπιακού Β.

Στις 27 Ιανουαρίου στο κέντρο διασκέδασης “Γκάζι” θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Στις 27 Ιανουαρίου 2017 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00 , στο Οικογενειακό Κέντρο Διασκέδασης «ΓΚΑΖΙ» , που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας, στα Παλιά του Βόλου, Παγασών – Φερρών , θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937…

 

…Η τιμή της κάρτας είναι στα 20 ευρώ κατ΄ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού , στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά και αναψυκτικά ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική , δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλα μαζί τα τμήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, Βόλεϊ, άρση βαρών και πάλη – τζούντο , μαζί με παράγοντες, προπονητές, προσκεκλημένους, γονείς και φίλους του Συλλόγου.

Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας , αντάξιο της ιστορικότητας του Σωματείου μας.

Η Επιτροπή Εορτασμού των 80 Χρόνων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλεί τους φίλους του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας , σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις , αφιερωμένες στην επέτειο του Συλλόγου , βοηθώντας έτσι και στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη αφού μοναδικοί πόροι είστε εσείς , οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (Πρόεδρος 6979002709) , Μεταφτση Αλέξανδρο (Μέλος 6958459454) .

Ραντεβού την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου!!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις