Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Πυράσου για τον ημιτελικό ΕΠΣΘ

Ο ορισμός του ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, μεταξύ του ΓΣ Αλμυρού και του Πυράσου, έφερε την αντίδραση από πλευράς των Αγχιαλιτών οι οποίοι μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσαν νωρίτερα και την υπογράφουν η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, διαμαρτύρονται κάνοντας καποιες σημαντικές παρατηρήσεις.Αναλυτικότερα…

δηλώνουν την έκπληξή τους για το μικρό διάστημα που μεσολαβεί από τον ορισμό ως τη διεξαγωγή του αγώνα, τονίζουν την ανετοιμότητα στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους που δεν είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών και καταλήγουν στο ότι οι ποδοσφαιριστές ως ερασιτέχνες αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν ακόμη κι άδεια από την εργασία τους.

Επισημαίνουν την άρνηση της πλευράς του ΓΣ Αλμυρού για κοινό αίτημα αναβολής της αναμέτρησης, χαρακτηρίζουν ως λυπηρό το όλο γεγονός και διευκρινίζουν ότι εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σ’ αυτό το παιχνίδι, υπό την απειλή της τιμωρίας  και καταλήγουν επισημαίνοντας με νόημα πως «ο έτερος ημιτελικός μεταξύ Σαρακηνού-Πρωτεσίλαου ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 25 του μηνός»
Η ανακοίνωση:
«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε την Δευτέρα το απόγευμα ότι ορίστηκε να γίνει ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Αλμυρό αυτή την Τετάρτη. Σε επικοινωνία που κάναμε με τα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ τονίσαμε ότι κάτι τέτοιο είναι λάθος διότι η ομάδα μας, όπως πιθανώς και η ομάδα του Αλμυρού, λόγω των καιρικών φαινομένων της προηγούμενης εβδομάδας, είναι 10 ημέρες απροπόνητη και η διεξαγωγή ενός τόσου σημαντικού παιχνιδιού θα αποτελούσε κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών Επίσης, οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν προλάβει να πάρουν τη σχετική άδεια από τη δουλειά τους για την Τετάρτη που είναι ημέρα εργάσιμη.
Από την διοίκηση της ΕΠΣΘ μάς μεταφέρθηκε ότι οι ημέρες για να διεξαχθεί ο αγώνας είναι λίγες και θα μπορούσε να γίνει αναβολή του παιχνιδιού μόνο με τη συναίνεση του ΓΣ Αλμυρού. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΓΣΑ, αυτός εμφανίστηκε για δικούς του λόγους ανένδοτος στην αναβολή του παιχνιδιού. Δυστυχώς τέτοιες κινήσεις δεν προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι λυπηρό να μην σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι οι παράγοντες, με σκοπό το αποτέλεσμα και μόνο, τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να την βάζουμε σε κίνδυνο. Δυστυχώς εξαναγκαζόμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το παιχνίδι διότι η μη συμμετοχή μας θα είχε ως αποτέλεσμα την αυστηρή μας τιμωρία. Αφήνουμε τα συμπεράσματα από τον ορισμό του παιχνιδιού αυτού σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου… κι αφού αναφέρουμε πως ο έτερος ημιτελικός μεταξύ Σαρακηνού-Πρωτεσίλαου ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 25 του μηνός.
Η διοίκηση,
ο προπονητής και
οι ποδοσφαιριστές
του Πυράσου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις