Αγωγή αποζημίωσης του ανακριτή Ανδρεάδη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, που χειρίστηκε την υπόθεση της «εγκληματικής» κατέθεσε μήνυση κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν ως θέση των «ερυθρόλευκων» μετά την ήττα από την ΑΕΚ στις 13/2 το 2016.

Την αποκάλυψη έκανε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσω της εκπομπής του «Έφεση της Τρίτης» στο «ΣΠΟΡ Fm 94,6».
Υπενθυμίζεται ότι μετά την περσινή ήττα από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, δημοσιεύθηκε σχεδόν στο σύνολο των Αθλητικών Μέσων της χώρας η παρακάτω διαρροή, που εμφανίστηκε ως θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
“Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα.
Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας Εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία 4 χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι”.
Ο κ. Ανδρεάδης απάντησε στις αιχμές που διατυπώθηκαν με εξώδικο κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας να μάθε αν όντως αυτή είναι η επίσημη θέση της. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ωστόσο δεν απάντησε και ως εκ τούτου ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς αποφάσισε να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης μετά συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Η αγωγή εκδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και πλέον αναμένεται η απόφαση. Για την υπόθεση κλήθηκαν ως μάρτυρες παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη διαρροή.
Όταν μάλιστα ερωτήθηκαν γιατί δεν διέψευσαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα απάντησαν πως επικοινώνησαν με τα ΜΜΕ αλλά εκείνα δεν πρόβαλλαν τη θέση της ομάδας.