Θ. Θεοδώρου: Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον Πύρασο ως τελικό

Γ.Σ. Αλμυρού και Πύρασος αναμετρώνται σήμερα Τετάρτη 18/1 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θέλει φέτος να τα πάρει όλα. Ωστόσο, υπολογίζει ιδιαίτερα ως αντίπαλο τον Πύρασο με τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου να επισημαίνει τα εξής στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να είναι και ο τελικός του θεσμού. Πάντως, εμείς ως τέτοιον θα το αντιμετωπίσουμε. Φυσικά θα προτιμούσα να γινόταν υπό άλλες συνθήκες ο αγώνας, ώστε οι ομάδες να έχουν κάποιο ρυθμό. Μετά από ένα μήνα απραξίας δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε. Ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν από το σημείο που είχαμε σταματήσει, αφού πριν τη διακοπή βρισκόμασταν σε εξαιρετική κατάσταση».
Στον Γυμναστικό ποντάρουν και στον παράγοντα έδρα περιμένοντας σήμερα αρκετό κόσμο στις κερκίδες, ο οποίος θα δει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας τον Ζαν Ακασού. Όχι όμως και τον Ντούσαν Γέλιτς διότι το δελτίο του δεν είναι έτοιμο. Απών θα είναι και ο Νίκος Βούλγαρης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις