Σ. Αρσένος: Οι παίκτες του Πυράσου μπορούν τα πάντα

Στον Πύρασο δεν είδαν με καλό μάτι τον ορισμό του ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Γ.Σ. Αλμυρού για σήμερα 18/1 στις 15.00 (η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας) με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο να εξηγεί στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τους λόγους:

«Είμαι αρκετά προβληματισμένος διότι λόγω του χιονιά μείναμε δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση και ξαφνικά από την ΕΠΣΘ μας ειδοποίησαν ότι παίζουμε σήμερα στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε και απορώ γιατί ο αγώνας δεν ορίστηκε στις 25 Ιανουαρίου, όπως και ο άλλος ημιτελικός».
Ωστόσο, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του: «Έστω και έτσι θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα».
Οι Αγχιαλίτες έχουν και μπόλικα αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής θα είναι ο στρατευμένος Ντ. Βαν Ντε Γουίχε και οι τραυματίες Ρουκάς και Χατζητρακόσιας. Αν τα δελτία τους δεν είναι έτοιμα σήμερα θα αποκλειστούν και οι δύο νεοαποκτηθέντες Φούκης και Κόκκας, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μαλισσόβα και Στεργίου διότι έχουν υποχρεώσεις ως φοιτητές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις