Γ. Αλεξίου: Θα παίξουμε χωρίς άγχος με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ρήγα Φεραίο προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι ο πρώτος των δύο ομάδων για το 2017 και θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/1 στο Πανθεσσαλικό. Η προετοιμασία αυτή συνεχίζεται μετ’ εμποδίων αφού ο αγωνιστικός χώρος στο στάδιο του Βελεστίνου παραμένει καλυμμένος από χιόνι, το ύψος του οποίου φτάνει τα 20 εκατοστά.

Το ίδιο επιβαρυμένος είναι ο αγωνιστικός χώρος και στο βοηθητικό και γι’ αυτό τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ερμή Νέας Ιωνίας όπου ο τάπητας είναι πλαστικός. Πάντως, σήμερα οι «κυανόλευκοι» ενδέχεται να προπονηθούν στο γήπεδο του Αερινού, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι θεωρούν ως φαβορί για τη νίκη τον Ολυμπιακό. Οι ίδιοι αποδέχονται τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ, αλλά είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα. Ένας εκ των παλαιότερων παικτών της ομάδας, ο Γιώργος Αλεξίου, δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Σίγουρα η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη, αφού ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.
Παράλληλα πρόκειται για παιχνίδι με την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι, ενώ μετά από ένα ολόκληρο μήνα αγωνιστικής απραξίας είναι άγνωστο κατά πόσο θα έχουμε επηρεαστεί αρνητικά οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Εξάλλου, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν γινόταν παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολες και οι συνθήκες προετοιμασίας, αφού δεν μπορούμε να προπονηθούμε στο γήπεδό μας.
Φυσικά από τη δική μας πλευρά είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Δεδομένου ότι αποτελούμε το αουτσάιντερ, θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και θα παίξουμε χωρίς άγχος. Αυτό θα το έχει ο αντίπαλος, αφού εκείνος «καίγεται» για το «τρίποντο».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις