Για άλλους δύο παίκτες κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά τα μεταγραφικά, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου, πάντως, να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να πραγματοποιήσουν άλλες δύο μεταγραφές, ωστόσο, δεν θα κάνουν κάποια κίνηση, αν δεν βρεθεί κάτι το αξιόλογο και με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Κι αυτό, καθώς στον Ολυμπιακό υπάρχει ένας βασικός κορμός και παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Για παράδειγμα, οι Ερβέν Μουκάμ και Δημήτρης Σουάνης μπορούν να παίξουν με την ίδια ευχέρεια τόσο στις πτέρυγες, όσο και ως δεύτεροι επιθετικοί.
Υπάρχει στην ομάδα ο Ηλίας Σταύρου, πραγματικό «πολυεργαλείο», ο οποίος πέρα από τη φυσική του θέση στον άξονα, μπορεί να παίξει – όπως τον έχουμε δει – και σε άλλες θέσεις.
Πάντως, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη επιθετικό, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως στην ομάδα υπάρχει και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί, βοήθησε σημαντικά τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να αποκτηθεί, είτε κάποιος μέσος ή δεξιός οπισθοφύλακας.
Ούτως ή άλλως με τις ποιοτικές προσθήκες που έχουν γίνει στην ομάδα ο ανταγωνισμός είναι έντονος κι αυτό το βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στην ομάδα και κάθε εβδομάδα θα γίνεται «μάχη» για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις