Αρνείται να χάσει ο Απόλλων

Στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Απόλλων φιλοδοξούμε να διατηρήσει το αήττητο και ο τέταρτος ΟΦΗ να αποσπάσει βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα και να πλησιάσει την κορυφή. Σε έναν αγωνιστικό χώρο… βούρκο, οι δυο αντίπαλοι καλούνταν να βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν ό, τι καλύτερο από το παιχνίδι.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυναμικά στην αναμέτρηση όταν απείλησαν μόλις στο 3’. Ο Μιλοσάβλιεφ είχε ωραία συνεργασία με τον Κοιλιάρα μέσα στην περιοχή, ο Σέρβος σούταρε, αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι της εστίας του Γεωργακόπουλου.

Ο Απόλλων «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 18’ όταν ο Κρητικός σούταρε και ανάγκασε τον Δερμιτζάκη σε μεγάλη επέμβαση.

Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν δίχως κάτι το αξιοσημείωτο και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Στην επανάληψη, ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τους παίκτες των δυο ομάδων να δείξουν επιθετικές αρετές. Τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν πολλά, οι μονομαχίες περισσότερες και η μπάλα δεν έφτανε ποτέ στις δυο περιοχές. Ηταν ξεκάθαρο, με βάση την εικόνα του αγώνα, ότι όποια ομάδα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Κάτι, όμως, που δεν συνέβη ποτέ…

Στο 74’ ο κόσμος στη Ριζούπολη… πάγωσε, ο Ηλίας Κώτσιος σηκώθηκε πολύ ψηλά για κεφαλιά, αλλά ο συμπαίκτης του Οστοιτς τον χτύπησέ άθελά του σε ευαίσθητο σημείο στο κεφάλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο έμπειρος άσος να χάσει τις αισθήσεις του και να τις ανακτήσει, ευτυχώς, έπειτα από λίγα λεπτά για να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Στα λεπτά που πέρασαν δεν άλλαξε κάτι. Το 0-0 παρέμεινε, έπειτα από ένα κακό ματς, με τον Απόλλωνα να διατηρεί το αήττητο, αλλά να μην καταφέρνει να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη κορυφή, πιάνοντας τους 27 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί πήγαν στους 21.

Απόλλων (Α. Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55′ Τσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος (78′ Τζάνης), Κάσσος, Κρητικός (89′ Σιατραβάνης), Πετρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (78′ Νάστος), Όστοιτς, Χίσι (60′ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ραντί (67′ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ, Βουό

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις