Πλησίασε την κορυφή η Λαμία

Η Λαμία είχε να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό έχοντας πάντα στο μυαλό της το αποτέλεσμα της κόντρας του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ.

Με βάση αυτό λοιπόν φρόντισε να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει την υπεροχή της. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Βάντερσον μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα στον Καραγιάννη που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Μέχρι το ημίχρονο οι Λαμιώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες αλλά οι Βασιλόγιαννης, Πεταυράκης και Ντουρμισάι είτε ήταν άστοχοι είτε έβρισκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Αποστολίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο καθώς η Λαμία σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά μόλις πέντε λεπτά μετά την επανέναρξη. Ο Βασιλόγιαννης πέρασε όλη την άμυνα του Αχαρναϊκού, όπως και τον Αποστολίδης και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ντουρμισάι που σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Στο 62ο λεπτό ο Βάντερσον μπήκε μέσα στην περιοχή και ο Χριστοφιλέας τον ανέτρεψε, αναγκάζοντας τον διαιτητή, Ζαραβίνο να δώσει την εσχάτη των ποινών. Ο Βασιλόγιαννης που είχε δημιουργήσει νωρίτερα το δεύτερο γκολ για την ομάδα του ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το τελικό 3-0.

Στα υπολειπόμενα λεπτά της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε με τους παίκτες και των δύο ομάδων, να αποδέχονται το αποτέλεσμα.

Έτσι η Λαμία έφτασε τους 25 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Ριζούπολη πλησίασε στους δυο βαθμούς τον Απόλλωνα και θα έχει την ευκαιρία ακόμα και να τον προσπεράσει, αν νικήσει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που είχε αναβληθεί.

ΛΑΜΙΑ(Μπάμπης Τενές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Καραγιάννης, Πεταυράκης. Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης, Μουστάκης, Παπατόλιος, Τζέφερσον, Σταμούλης, Ντάγκρας, Πλαβούκος

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις