Άνοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα μπάσκετ Λυκείων (photos)

Ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες μπάσκετ Λυκείων στο Νομό Μαγνησίας. Στους σημερινούς αγώνες το 4ο ΓΕΛ επικράτησε του Μουσικού Σχολείου Βόλου στα κορίτσια με 47-38, ενώ στα αγόρια το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας κέρδισε το 3ο Λύκειο Βόλου με 28-23.

Τους αγώνες διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου. Η προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου, δήλωσε στο goalpost.gr: “Ξεκινήσαμε σήμερα με…

…τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ, ενώ θ’ ακολουθήσουν ανάλογα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ μαθητριών και μαθητών Λυκείων.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε διάφορα αθλήματα και αθλοπαιδιές για γυμνάσια-Λύκεια και Δημοτικά σχολεία. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Νομού Μαγνησίας να παίξουν και να χαρούν τα όμορφα συναισθήματα που προσφέρει ο αθλητισμός. Έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελίδη, ενώ εξαιρετική είναι και η συνεργασία μας με τους συναδέλφους καθηγητές όλων των σχολείων και των εργαζόμενων καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Βόλου. Θεωρώ πως όλα θα πάνε πολύ καλά και θα κάνουμε και πάλι φέτος επιτυχημένες διοργανώσεις”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις