ΣΤ. ΑΡΣΕΝΟΣ: «Παιχνίδι της τελευταίας στιγμής»…

Την άποψη του για τον αγώνα εξέφρασε στο «goalpost.gr» ο Στ. Αρσένος. Ο προπονητής του Πυράσου συνεχάρη τους αντιπάλους για την πρόκριση, αλλά και τους δικούς του παίκτες για την προσπάθεια. Aνέλυσε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη δεκαήμερη απραξία και εν τέλει δήλωσε ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του σε ένα παιχνίδι της «τελευταίας στιγμής», όπως το χαρακτήρισε. Οι δηλώσεις αναλυτικά…

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της και την πρόκριση στον τελικό. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο και γι’ αυτό θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου, που μετά από δέκα μέρες αποχής μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και σε τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Για μας ήταν ένα παιχνίδι της τελευταίας στιγμής, που προσπαθήσαμε να οργανώσουμε από το βράδυ της Δευτέρας που ενημερωθήκαμε ότι θα γίνει.
Εδώ και δυο εβδομάδες δεν καταφέραμε να κάνουμε προπόνηση και ουσιαστικά ερχόμαστε από μια δεκαήμερη απραξία. Μάλιστα είχαμε και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν καμία προπόνηση, ενώ έπρεπε να προστατεύσουμε και κάποια παιδιά που ερχόταν από τραυματισμούς κι εξαιτίας του ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση, δεν ήταν δυνατό να είναι έτοιμοι. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με την υγεία τους.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος επίσης και για την εικόνα της ομάδας, που πάλεψε ακόμα κι όταν μείναμε με εννέα παίκτες και κυνήγησε το αποτέλεσμα με πίστη, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που χρειάστηκε πολύ δύναμη και είχε δυνατά μαρκαρίσματα.
Το παιχνίδι πέρασε και δεν μπορούμε να μείνουμε και σ’ αυτό. Κοιτάμε τη συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα, με δουλειά και μόνο δουλειά.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις