Τσιώλης: «Θέλει υπομονή για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Στόχος ήταν να πάρει βαθμό η ΑΕΛ στη Βέροια στο ματς για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως επισήμανε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός της Λάρισας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της «βασίλισσας του Βορρά», ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 57χρονος προπονητής: «Ήταν ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι. Αυτό που θέλαμε ήταν να μην χάσουμε και εάν θα μπορούσαμε να φύγουμε και με την νίκη. Πραγματικά σήμερα αν εξαιρέσουμε την απουσία του Ναζλίδη η ομάδα που ξεκίνησε ήταν πολύ καλή. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ο Ντοντό αποχώρησε. Ένα αχρείαστο φάουλ από εκεί και πέρα έδωσε το γκολ στους γηπεδούχους και το παιχνίδι έγειρε προς τη Βέροια. Η Βέροια δεν μας άφησε πολλά περιθώρια, αλλά μας έδωσε την ευκαιρία με Ικάουνιεκς και Ντοντό να βγαίνουμε στην αντεπίθεση.
Αυτό το αποτέλεσμα σήμερα είναι σημαντικό διότι αν δεν κάναμε έστω αυτήν την ισοπαλία τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά πλέον και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί στην έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη, όπως και κάθε παιχνίδι στο γήπεδό μας . Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τη Βέροια και πάμε για τα καλύτερα».
Όσον αφορά στην κατάσταση του Ντοντό, είπε: «Υπάρχουν φόβοι για ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Μακάρι να μην είναι έτσι και να είναι μόνο δυο-τρεις βδομάδες η απουσία του. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημίας».
Σχετικά με τη βαθμολογία, υπογράμμισε: «Στην κορυφή σχεδόν τα πράγματα ξεχωρίζουν και ακόμα και η πρώτη πεντάδα. Θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Όσον αφορά στη δική μου ομάδα, η νίκη ενδεχομένως θα μας έδινε πολλά ψυχικά αποθέματα για τη συνέχεια, παρόλα αυτά αναμένεται ένα δεύτερος γύρος πολύ ενδιαφέρον».
Ερωτηθείς για τις μεταγραφές που έχουν γίνει στη Λάρισα και τις αποχωρήσεις, σχολίασε: «Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή κοντά στους πέντε στόπερ και κάποιοι πρέπει να μείνουν και κάποιοι να φύγουν. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε σε αυτήν την κατάσταση. Το θέμα είναι ότι χρειαζόμαστε ένα φορ που ήταν κιόλας σήμερα εδώ το παιδί. Μπορεί να περάσουμε και σε δύο επιθετικούς παίκτες .Στη θέση αυτή έχουμε κάποια θέματα».