Blue Club: Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται

Για θέατρο παραλόγου που συνεχίζεται κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του το Blue Club μετά το αποτέλεσμα της έκτακτης Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης. Παράλληλα προειδοποιεί τα μέλη του Δ.Σ., της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου αλλά και τους εξωθεσμικούς χειροκροτητές των παραγόντων ότι στο τέλος της περιόδου θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις επιλογές και τη στάση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν του αποτελέσματος της συζήτησης για την πρόταση μομφής, και το θρίαμβο του κ. Τζήμα που το 34,17% των μελών του Ερασιτέχνη τον τίμησαν με την ψήφο στήριξής τους, οφείλουμε να σεβαστούμε το καταστατικό και να αναγνωρίσουμε την “αποστομωτική” και “αδιαμφισβήτητη” επιτυχία του.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και είναι μοιραίο να υποστούμε τις παραστάσεις για αρκετούς ακόμη μήνες.

Κύριοι του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ “Η ΝΙΚΗ”, κύριοι της Δ.Ε., αλλά και εσείς οι απλοί εξωθεσμικοί χειροκροτητές και τιμητές πασών των παραγόντων, μην λησμονείτε ότι στο τέλος της περιόδου πιθανόν να κληθείτε να λογοδοτήσετε στον κόσμο της ομάδας για τις επιλογές και τη στάση σας.

Ειλικρινά ευχόμαστε και ελπίζουμε να διαψευστούν οι όποιες ανησυχίες μας.

Υ.Γ.1 Την Κυριακή θα είμαστε, όπως πάντα, δίπλα στην ομάδα, το προπονητικό τιμ και την ιδέα που λέγεται ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Υ.Γ. 2 Όσον αφορά τις αόριστες εμπνεύσεις κάποιων ευφάνταστων νοσταλγών περί επιστροφής κάποιων “Μεγάλων Παλαιών” κατά παραγγελία Νικιωτών υπό προϋποθέσεις, μας θυμίζει τηλεπαιχνίδι με δυνατότητα επιλογής: “το κουτί Α ή την κουρτίνα 2”, με την διαφορά ότι ξέρουμε εκ των προτέρων τι περιέχουν, και ελλείψει σασπένς, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε.

Υ.Γ. 3 Μέσα σ’αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων, ήρθε στον κόσμο ένα ακόμα Νικιωτάκι να δώσει μία νότα αισιοδοξίας. Ο αδελφός μας και μέλος του Δ.Σ. Αλέκος Αλεξίου σήμερα έγινε ένας ευτυχισμένος πατέρας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όλη του την οικογένεια.

ΠΙΣΤΗ – ΤΙΜΗ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις