Γεωργιάδης: «Ο Γιαλιάς μπορεί να φτάσει τον ΑΟΤ πολύ ψηλά»

Για την συνεργασία του με τον μεγαλομέτοχο των Τρικάλων Χρήστο Γιαλιά, αλλά και για το εάν οι «κυανέρυθροι» προλαβαίνουν το τρένο της ανόδου, μίλησε ο πρώην τεχνικός των Θεσσαλών Γιώργος Γεωργιάδης.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λέσχη 97,6» των Τρικάλων, έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στους λόγους του διαζυγίου του με τον ΑΟΤ, όσο και για την συνεργασία που είχε με τον χρηματοδότη των «κυανέρυθρων» Χρήστο Γιαλιά.

Για το «διαζύγιο» με τον ΑΟΤ: «Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όταν κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζουμε ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Το ίδιο έγινε και στη δική του περίπτωση. Θεωρώ ότι η ομάδα σ’ αυτό το ξεκίνημα έμεινε πίσω από κάποιες λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι η εικόνα που δείξαμε τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη, αλλά και σ’ αυτούς του κυπέλλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους. Αλλά θα πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα. Εκεί χρειάζεται και τύχη, αλλά και προφανώς τα διαιτητικά λάθη παίζουν το ρόλο τους.»
 

Αν προλαβαίνει η ομάδα τον πρωταθλητισμό: «Έτσι όπως έγινε φέτος το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με τις αναβολές στην έναρξη και από την κακοκαιρία είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Εγώ πιστεύω ότι οι παίκτες είναι καλοί, θα υπάρξουν προφανώς και κάποιες ακόμη προσθήκες και με το πρόγραμμα που έχει από εδώ και πέρα η ομάδα με το τέλος του πρώτου γύρου θα είναι μέσα στους στόχους της.
Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο και ένας από τους πρώτους που θα πανηγυρίσει θα είμαι και εγώ.»
 

Για τους φιλάθλους των Τρικάλων: «Δεν το κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τους φιλάθλους των Τρικάλων. Και απορώ που αυτή η ομάδα δεν βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Σούπερ Λίγκα, αφού δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιες συνθήκες σε πολλές ομάδες και πόλεις. Τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου.»
 

Για την συνεργασία με τον Χρήστο Γιαλιά: «Φεύγω από τον ΑΟΤ με τα θετικά να είναι πολύ περισσότερα με την συνεργασία μου με τον κ. Γιαλιά. Είναι αλήθεια ότι έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά εγώ θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει τον ΑΟ Τρίκαλα πολύ ψηλά και επειδή είναι επιτυχημένος στο χώρο του δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σύντομα. Όσο αφορά το μέλλον ποτέ κανένας δεν μπορεί να ξέρει, αλλά για μένα ο ΑΟ Τρίκαλα θα είναι πάντα στην καρδιά του και επαναλαμβάνω θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει αν η ομάδα καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος να πάρει την άνοδο.»