Λάρισα: Νέο «χτύπημα» για διαιτησία και Καλί

«Βράζουν» στη Λάρισα για το σκληρό παιχνίδι της Βέροιας μετά τον τραυματισμό του Ντοντό, ενώ σε νέα ενημέρωσή τους οι “βυσσινί” τονίζουν ότι ετοιμάζεται ήδη η καταγγελία κατά του Καλί.

Η ανακοίνωση:

“Στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ υπάρχει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια για την απώλεια δύο βαθμών σ’έναν δικό της αγώνα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο κ.Σιδηρόπουλος, κυρίως στην επανάληψη, έκανε πως δεν βλέπει το σκληρό παιχνίδι ορισμένων παικτών της Βέροιας και κυρίως του τελειωμενου ποδοσφαιρικά Καλί, που βλέποντας την ανοχή του διαιτητή κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, σακάτεψε τον καλύτερο ποιοτικά παίκτη μας, τον Ντοντό, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κι εκφράζονται φόβοι για τα χειρότερα.

Ωστόσο ο Καλί παρέμεινε στο ματς ως το τέλος, παρότι το συγκεκριμένο βίαιο μαρκάρισμά του δεν ήταν το μοναδικό.

Επιτέλους, περιμένουμε να δούμε πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες διαιτητές πως ένα μέρος της αποστολής τους, είναι η προστασία των παικτών που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο, από τους χασάπηδες!

* Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστά και τα εξής:

Η νομική μας υπηρεσία, χρησιμοποιώντας ως δεδικασμένο την τιμωρία του Λισγάρα, για το εγκληματικό και απάνθρωπο χτύπημα στον Σεμπά, το οποίο προκάλεσε τον – ευτυχώς – όχι και τόσο σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου παίκτη, θα καταγγείλει στον Αθλητικό Εισαγγελέα τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Καλί, για το δολοφονικό χτύπημα και τον σοβαρό τραυματισμό του ποιοτικού ποδοσφαιριστή μας, Ντοντό, αλλά και την σκόπιμη αποδυνάμωση της ομάδας μας απ’ το 61ο λεπτό, η οποία έτσι κι αλλιώς αγωνίζονταν χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ της, Ναζλίδη, με συνέπεια την αλλαγή των ισορροπιών του αγώνα.

Από το βίντεο προκύπτει ότι ο Καλί δεν έχει πρόθεση την μπάλα, την οποία δεν μπορεί να φτάσει κι ότι μοναδικός του στόχος είναι ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας.

Επιπλέον, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει και το ενδεχόμενο να μηνύσει τον Καλί στα ποινικά δικαστήρια, για την διάπραξη του αδικήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.”

*«Ένα από τα μαρκαρίσματα των παικτών της Βέροιας επί του Ντοντό (κεντρική φωτογραφία). Όχι αυτό που τον ξέκανε, αλλά εκείνο που ένας εκ των τηλεκριτικών διαιτησίας που το εντόπισε, το χαρακτήρισε άξιο αποβολής!!! Κατά τα λοιπά, η καταγγελία για τον Καλί ετοιμάζεται κι ενδέχεται να κατατεθεί ακόμη κι εντός της ημέρας. Όσο για τον Ντοντό, η ακριβής διάσταση της ζημιάς στο γόνατό του θα γίνει γνωστή αργά το απόγευμα…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις