Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Π. Λασκαράκης, στην Επιτροπή των Ενώσεων

Συγκροτήθηκε η «Επιτροπή των Ενώσεων» που συμφωνήθηκε ανάμεσα στον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ στις 19 Δεκεμβρίου 2016. Η συμμετοχή σ’ αυτή την επιτροπή του κ. Περικλή Λασκαράκη, είναι ιδιαίτερα σημαντική και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις…

στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που μελλοντικά θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα τεκταινόμενα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Άλλωστε από μόνο του το γεγονός ότι από 55 Ενώσεις επιλέχθηκε να συμμετέχει στην πενταμελή επιτροπή ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, είναι ιδιαίτερα τιμητικό…
Η επιτροπή αυτή συστήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και θα λειτουργεί υπό τον Βαγγέλη Γραμμένο. Η παρουσία σε αυτήν του Δημήτρη Ελευθεριάδη και του μετριοπαθούς Μιχάλη Τσιχριτζή, έγινε προκειμένου να εκπροσωπηθούν και οι δύο τάσεις που υπάρχουν στο χώρο των ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Ωστόσο, τόσο η πρωτοβουλία συγκρότησης, που ανήκει στον Γραμμένο, όσο και η σύνθεσή της, αλλά και οι αρμοδιότητες, που θα δοθούν, μαρτυρούν ότι ο Γραμμένος και οι Ενώσεις που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, και έχουν καταστεί αναμφισβήτητα αυτή τη στιγμή “πλειοψηφικό ρεύμα”, θα είναι αυτές που θα παίξουν το βασικό ρόλο στις συζητήσεις που θα γίνουν.

Τα άλλα τρία μέλη της επιτροπής είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τρεις νομικούς, Γραμμένο, Λασκαράκη και Τσιχριτζή, για τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας είχε ανέκαθεν καλή εικόνα και καλή επαφή.

Ο Δημητρίου εκφράζει τη μία από τις τρεις ιδρύτριες Ενώσεις της ΕΠΟ και μία από τις μεγαλύτερες Ενώσεις της χώρας, ενώ η πρόταση για συμμετοχή από τον Γραμμένο στον Ελευθεριάδη έγινε επειδή είναι ο σημερινός επικεφαλής και συνεχιστής της “παράταξης Γκιρτζίκη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις