Ο Λόρι Κέρι επιστρέφει ώριμος σε γνωστά λημέρια

Το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου,ο Λόρι Κέρι, επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, όμως αυτή της ομάδας Κ20 του συλλόγου, με προπονητή τότε τον Αντώνη Μάνδαλο.

Ήταν τη χρονιά 2008-09, τότε που ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και είχε κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Σ’ εκείνη την ομάδα έπαιζε κυρίως πίσω από τον σέντερ φορ, είχε την κάθετη πάσα, καλά στημένα και ήταν από τους κορυφαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκείνης της φουρνιάς. Μάλιστα, είχε λάβει μέρος σε πολλές προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με προπονητή, τότε, τον Σάκη Τσιώλη. Όταν ανέβηκε ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λιγκ αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους». Επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από έξι χρόνια, περισσότερο ώριμος και με στόχο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν το στόχο τους. Προέρχεται από δύο πολύ καλές χρονιές, με Τρίκαλα και Αιολικό, ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια με την Καλλονή στο πρωτάθλημα της Football League και το Κύπελλο Ελλάδος.
Είναι στο χέρι του να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία, σε μια ομάδα όπου ο συναγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα θα είναι πολύ έντονος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις