Πόλος έλξης οι νεοαποκτηθέντες στο παιχνίδι με τον Ρήγα

Την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Ρήγα σκέφτονται αποκλειστικά οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πόλος έλξης αναμένεται να αποτελέσουν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, καθώς οι τρεις από τους πέντε (Μουκάμ, Μασάντο και Ντόικιτς) αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σουάνη, θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Άγγελος Κολημήτρας. Ο Λόρι Κέρι, ο οποίος την Πέμπτη (19/1) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους», θα είναι στη διάθεση του Τίμου Καβακά για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Θεσπρωτό, επίσης στο Βόλο, την Τετάρτη 25/1.
Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν να δουλεύουν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Ρήγα. Ο Τίμος Καβακάς θέλει από τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά, να έχουν κατοχή μπάλας και να αναπτύσσονται από τα άκρα, ζητώντας τόσο από τους μέσους, όσο και από τους εξτρέμ να πατούν περιοχή και να σκοράρουν.
Ο Ολυμπιακός αλλάζει πρόσωπο, η ομάδα έχει γίνει σαφώς πιο γρήγορη με τις προσθήκες που έγιναν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν να συνδυάσουν θέαμα και ουσία στο παιχνίδι τους.
Πιθανότατα να μην γίνει άλλη μεταγραφή, εφόσον δεν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, ανάλογα και με τις εισηγήσεις του Τίμου Καβακά στη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο και στη συνέχεια ο Τίμος Καβακάς θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις