Αήττητος στο δρόμο προς την άνοδο στην Α1 ο Ολυμπιακός Βόλου

Απέφυγε να πέσει «θύμα» έκπληξης ο Ολυμπιακός Βόλου, κερδίζοντας, έστω και δύσκολα στο τέλος, το παιχνίδι με τον Πιερικό/Αρχέλαο στην Κατερίνη, ολοκληρώνοντας αήττητος τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ γυναικών. Μετά από 11 αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκες» φιγουράρουν

στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον δεύτερο της κατάταξης Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε: «Η ομάδα εκτός από ταλέντο και ομοιογένεια απέδειξε πως διαθέτει και ψυχή. Παρά τις απουσίες των Αγκάνη και Κυριατζίδου και με τις Κοτσιάφτη και Αγαγιώτου να αγωνίζονται ελάχιστα, κατάφερε να φτάσει στην 11η νίκη. Ολοκλήρωσε έτσι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αήττητη. Ακόμη και σε κακή μέρα καταφέραμε στο τέλος και πήραμε τους δύο βαθμούς, κάνοντας μια επαγγελματική νίκη.
Την Κυριακή αρχίζει ο β’ γύρος, έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες, άρα πλέον ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα 11 αγωνιστικών, γνωρίζοντας πολύ καλύτερα όλους τους αντιπάλους μας. Με υγεία και σκληρή δουλειά στο γήπεδο είμαι σίγουρος πως αυτά τα κορίτσια στο τέλος θα οδηγήσουν την ομάδα στην Α1 εθνική κατηγορία, κάνοντάς μας όλους μας υπερήφανους».
Ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα δώσει και τρίτο παιχνίδι, καθώς θα υποδεχθεί μεθαύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ τον ουραγό Α.Ο. Σερρών. Το βολιώτικο συγκρότημα δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στο να φτάσει στη νίκη, με τους Καπουρνιώτη, Μπορίνο να κάνουν και το σχετικό rotation, δίνοντας «ανάσες» σε κάποιες βασικές παίκτριες της ομάδας.
Σήμερα Παρασκευή οι «ερυθρόλευκες» θα προπονηθούν στις 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η 12αδα του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις