Ο Γιάννης Ζαχαράκης στον Πύρασο

Τη δεύτερη μεταγραφή του, ανακοίνωσε ο Πύρασος, μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου. Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό Γιάννη Ζαχαράκη, που έχει περάσει από πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του, πριν την ομάδα της Αγχιάλου, τον Ρήγα Φεραίο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Αναμφισβήτητα πρόκειται για…


μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, που δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα του Πυράσου θα κυνηγήσει το στόχο της ανόδου μέχρι το τέλος.
Από την πλευρά του, στην πρώτη δήλωση που έκανε ο Γ. Ζαχαράκης ως ποδοσφαιριστής του Πυράσου, αναφέρεται σε δυο πρόσωπα. Αρχικά του προπονητή Στ. Αρσένου, τον οποίο εκτιμά κι εμπιστεύεται όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ παράλληλα κάνει ξεχωριστή αναφορά στο πρόσωπο του προέδρου κ. Θ. Στάμου, για τον οποίο επίσης εκφράζει την εκτίμηση του.
Ο Γ. Ζαχαράκης ολοκληρώνει, δηλώνοντας πως πιστεύει ότι η νέα του ομάδα μπορεί να πετύχει του στόχους της. Αναλυτικότερα…

Η ανακοίνωση
Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον Γιάννη Ζαχαράκη, επιθετικό με μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες. Γεννημένος στις 22/4/90, έπαιξε σε ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ΑΟ Πεύκης, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Δομοκού, Έλντερντορφ στη Γερμανία, ΑΟ Κύμης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και το τελευταίο εξάμηνο στον Ρήγα Φεραίο.

Δήλωση του Γιάννη Ζαχαράκη
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στον Πύρασο. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδος, Στέλιος Αρσένος τον οποίον γνωρίζω και δίχως αμφιβολία μπορώ να πω πως είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες στο τοπικό ποδόσφαιρο, μεγάλη προσωπικότητα και ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχει μεγάλο πάθος για αυτό που κάνει και μεγάλη θέληση να αναδειχθεί όπως άλλωστε όταν υπήρξε κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και τον εμπιστεύομαι. Επίσης, τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Στάμο, με τον οποίον είχαμε μιλήσει στο παρελθόν κι άλλες φορές για πιθανή μεταγραφή μου στον Πύρασο. Τότε δεν έγινε κάτι τέτοιο, τώρα όμως οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες και έτσι, είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας που κάνει την προσπάθειά της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»