Επτά παίκτες έχει αποκτήσει η Πύδνα

Λίγο πολύ γνωστοί στην Πιερία είναι οι ποδοσφαιριστές που ενέταξε στο ρόστερ της η Πύδνα (επτά τον αριθμό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο) με γνωστότερους τους Παύλο Καθάριο, Γιώργο Πατσογιώργο και Γιάννη Ντόση που έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν στον Πιερικό, ενώ γνωστό είναι και

το ταλέντο του νεαρού Βασίλη Τουλίκα που έχει το χρόνο και τις προϋποθέσεις να ξεδιπλώσει μέσα από τη σκληρή δουλειά το πλούσιο ταλέντο του.
Ο έμπειρος Νίκος Σαμουηλίδης, είναι σίγουρα μια μεταγραφή ουσίας για την Πύδνα, όπως και ο Ιάσονας Παπαδημητρίου με πολλές συμμετοχές στη Football League (Ζάκυνθο, Καλαμαριά, Αγροτικό Αστέρα κ.α.).
Ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος ξεκίνησε από ακαδημίες της Θεσσαλονίκης και μετά από ένα πέρασμα στον Ατρόμητο της Αθήνας γύρισε στον ΠΑΟΚ (Κ20) και από εκεί κατέληξε στη Γαλλική Βαλανσιέν ΙΙ. Πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Πύδνας Κίτρους.
Έτσι, σύμφωνα με το pieriasport, οι επτά παίκτες που αποκτήθηκαν λοιπόν είναι οι: Πατσιογεώργος Δημήτρης (1994, τερματοφύλακας από Αιγινιακό), Τουλίκας Βασίλειος (19/4/2000, αμυντικός από ΠΑΟΚ Κ17), Καθάριος Παύλος (1992, μέσος από Παναχαϊκή), Παπαδημητρίου Ιάσονας (1994, επιθετικός από Αγροτικό Αστέρα), Πιαστόπουλος Αλέξανδρος (1996, μέσος από Βαλενσιέν), Σαμουηλίδης Νικόλαος (φωτό 1987, μέσος από ΑΠΕ Λαγκαδά), Ντόσης Γιάννης (1992, επιθετικός από ΑΠΕ Λαγκαδά).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις