Με τους νεοαποκτηθέντες κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής (η αποστολή)

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη από εξωαγωνιστική δραστηριότητα με αλλεπάλληλες δηλώσεις και “στρατόπεδα” που έχουν προκύψει, ήρθε η ώρα και της αγωνιστικής δραστηριότητας με την ομάδα της Νίκης να δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της, μέχρι τον επόμενο, με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής.

Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου κόντρα στο κλίμα των τελευταίων ημερών και παρά την διοικητική τρικιμία που συνεχίζει να ταλανίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα προσπαθήσει να κερδίσει, να μείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων και να υποχρεώσει άπαντες να ασχοληθούν με την ομάδα.

Στην προσπάθεια αυτή ο κυανόλευκος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη, λόγω καρτών, έχοντας όμως στη διάθεσή του τους Βέργο και Αλεξανδρή που επανήλθαν από τους τραυματισμούς τους, αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Σκοπελίτη και Χουζούρη.

Μετά την πρωινή προπόνηση ανακοινώθηκε η 18μελής αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στο Βατάν για να αγωνιστιστεί κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής. Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Τσιανάκας, Αλεξανδρής, Κόκας, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Μέτσε, Μαλακασιώτης και Βέργος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις