Απέδρασε με το «διπλό» ο Άρης από το Μενίδι

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του κατάφερε να πάρει ο Άρης, καθώς επικράτησε με 1-2 μέσα στην έδρα του Αχαρναϊκού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσαν και τα δυο τέρματα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δυσκολεύτηκαν αρκετά, καθώς ο Αχαρναϊκός των πολλών προβλημάτων πίεσε για την ισοφαρίσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει! 

Έκανε το 0-2, μείωσε ο Τσεμπερίδης!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Ντάγκρα να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Διούδης ήταν σε καλή θέση και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη απειλή του Άρη, με τον Παυλίδη να δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο αυτό κατέληξε άουτ.

Τελικά το 0-1 για τον Άρη ήρθε μόλις στο 10’, με τον Ρόβα να κάνει την βαθιά μπαλιά, ο Μουστάκης έκανε την λάθος απόκρουση και ο Μπαργκάν πήρε την μπάλα και κέρδισε τον Ψύχο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αχαρναϊκός είχε ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Χριστοφιλέα να κάνει το σουτ, ωστόσο και πάλι ο Διούδης είπε «όχι». Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 28’ μέτρησαν ακόμα μια καλή στιγμή, ωστόσο ο Μουστάκης μπορεί να έκανε την όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στο 32’ ο Άρης έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, καθώς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Και αυτό διότι ο Τάτος έβγαλε την όμορφη κάθετη πάσα, ο Ίλιτς έγινε ο αποδέκτης της μπάλας και στη συνέχεια με όμορφο τρόπο κέρδισε και τον Ψύχο μέσα από την περιοχή, ο οποίος είχε βγει από την εστία του.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο «νεκρό» για τις ομάδες, ωστόσο στο 43’ ο Άρης είχε διπλή ευκαιρία για το 0-3. Συγκεκριμένα ο Ντούνης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, ωστόσο ο Ψύχος απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια κέρδισε και τον Τάτο που έγινε αποδέκτης της μπάλας!

Όλα έδειχναν πως ο Άρης θα πήγαινε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-2, ωστόσο ο Τσεμπερίδης είχε άλλη… άποψη. Συγκεκριμένα μπορεί ο έξτρα χρόνος να ήταν μόλις ένα λεπτό, ωστόσο ο ρέφερι κράτησε παραπάνω προκειμένου να εκτελεστεί κανονικά το φάουλ που είχε κερδίσει ο Αχαρναϊκός.

Η σέντρα έγινε, ο Χριστοφιλέας πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Τσεμπερίδη, ο οποίος κοντρόλαρε όμορφα την μπάλα και με δυνατό αριστερό σουτ από τα δύο μέτρα, νίκησε τον Διούδη.

Πίεσε ο Αχαρναϊκός για το 2-2, κράτησε τον Άρη ο Διούδης!

Στην επανάληψη ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε δυνατά, με τον Μπαργκάν να επιχειρεί δυο σουτ στο 46’ και στο 50’, ωστόσο ήταν άστοχος στις προσπάθειες του.

Στο 59’ ο Καπνίδης που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-3 για τον Άρη. Συγκεκριμένα ο Τάτος έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Καπνίδη ανενόχλητο μέσα από την περιοχή να χάνει την τεράστια ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ!

 Από εκείνη την φάση και μέχρι το 70’ ακολούθησε η πίεση από τον Αχαρναϊκό, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σε αυτό το διάστημα να κάνουν ουσιαστική φάση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 80’, με τον Ματσούκα να κάνει ωραίο σουτ στην εκτέλεση του φάουλ, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγα μέτρα άουτ.

Στο 85’, ο Αχαρναϊκός είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, όταν σε πλαϊνό τετ-α-τετ του Τζέφερσον, ο Διούδης κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο 1-2 και μετά από απόκρουση με το πόδι.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αχαρναϊκός ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεση του στα καρέ του Άρη, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικός στο τελικό σουτ.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να ανέβουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αχαρναϊκός: Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης, Μουστάκης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Ματσούκας, Τζέφερσον, Πλαβούκος.

Άρης: Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (64’ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (82’ Τζανακάκης), Τάτος, Ιλιτς (57’ Καπνίδης).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις