“Καθάρισε” εύκολα ο Σαρακηνός, 3-0 τον Ηρακλή

Με το δεξί στο 2017 μπήκε ο Σαρακηνός. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη ήταν σαφώς ανώτερη του Ηρακλή Βόλου και νίκησε με 3-0 στο ΕΑΚ Βόλου, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του (οι περισσότεροι απ’ αυτούς έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί), προσπάθησε, όμως ηττήθηκε από ανώτερο αντίπαλο.

Οι «κοκινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 27′ με απευθείας χτύπημα φάουλ του νεοαποκτηθέντα από την Ηρακλή, Γιάννη Κοντοβά, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην του ομάδα. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές στιγμές, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρακηνός πέτυχε γρήγορα, στο 47′ το 2-0 με τον Σαμαρά, από πλάγια θέση με σουτ, μετά από πάσα του Μπέικου, ενώ το 3-0 σημείωσε ο Μπέικος στο 90′, με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Κωσνταντάκου.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ιωάννου, Καλαμάτας, Σοάρες (73′ Μπλούχος), Κοντοβάς, Σούδης, Νιαώτης (60′ Φραγγογιάννης), Σαμαράς, Τσεκούρας (70′ Κωνσταντάκος), Μπέικος.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Πριονιστής, Δαμάσκος, Γιαουπλάρι, Τσάπι (60′ Μανούσος), Μπέσας (78′ Τζιώλας), Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Λιάκος (37′ Βλιώρας), Κιπτίου, Λιόλιος.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις