“Περίπατος” για Πρωτεσίλαο 1-4 την Αγ. Παρασκευή

Ο ενισχυμένος από τις μεταγραφές, που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, Πρωτεσίλαος, νίκησε εκτός έδρας την Αγ. Παρασκευή με 1-4. Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς εύκολα πήραν το «τρίποντο».

Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν την Αγ. Παρασκευή, σκοράροντας στο 3′ με τον Μιχόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.
Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Γιάννης Αραπίτσας με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα, στο 61′, ο Βούλγαρης έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του Πτελεού.
Οι φιλοξενούμενοι ασταμάτητοι σημείωσαν και τέταρτο τέρμα με τον Τσόγκα στο 82′ και το μόνο που κατάφερε η Αγία Παρασκευή ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Καραγιάννη στο 88′.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωνσταντίνου, Παναγιώτου (58′ Σταματίου), Γιάτσιος, Κούκιος, Σιγάλας, Λιάτσικος (78′ Παπουτσής), Κουτσιαρής, Αγραφιώτης, Καραγιάννης, Παπακώστας, Γιανούκος (64′ Μαρμαρινός).
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λάμπος, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος (77′ Κόρμπος), Σιαμανίκος, Ι. Αραπίτσας, Παναγιώτου (58′ Τσόγκας), Παπαδόπουλος, Μαρικλέν (60′ Βούλγαρης), Α. Αραπίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις