Λ. Μπακάλης: Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο ματς με τον Ολυμπιακό

Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, σ’ ένα από τα φαβορί για την άνοδο – που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας- θα αγωνιστεί σήμερα ο Ρήγας Φεραίος. Οι Βελεστινιώτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, αν και αναγνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι.

«Σαφώς και πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Ολυμπιακός είναι καθαρά επαγγελματική ομάδα που πρωταγωνιστεί και φυσικά «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζουμε ότι θεωρητικά είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για το θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Λάκης Μπακάλης και συνέχισε:
«Για να ελπίζουμε σε βαθμό ή βαθμούς από το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε άψογοι στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Ολυμπιακό να βρει κενούς χώρους και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ μας. Χρειάζεται συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και φυσικά δύναμη και πάθος. Από κει και πέρα πιστεύω πως θα έχουμε και εμείς τις δικές μας στιγμές για να φτάσουμε σε κάποιο γκολ».
Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στον προβληματισμό του σχετικά με την κατάσταση της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό είναι θέμα για κάθε προπονητή. Εμείς είχαμε βρει ικανοποιητικό ρυθμό και προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό. Ελπίζω να μην επηρεαστούμε αρνητικά από την απραξία και να μπούμε γρήγορα σε αγωνιστικό ρυθμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις