Για το διπλό κόντρα σε Διαγόρα κι εσωστρέφεια (pregame)

Τα ρέστα της θα παίξει σήμερα η Νίκη Βόλου κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής, όσον αφορά το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη FootballLeague. Μπορεί η βολιώτικη ομάδα να μοιάζει ως το απόλυτο αουτσάιντερ όμως, αν κόντρα στις πιθανότητες, περάσει «αναίμακτα» από τις έδρες των δύο πρωτοπόρων τότε κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την τύχη της.

Το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι καθώς εκτός των αγωνιστικών προβλημάτων έχει να αντιμετωπίσει μία εσωτερική εσωστρέφεια που όμοιά της έχει να εμφανιστεί πολλά χρόνια στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Οι διοικητικές εξελίξεις φαίνεται πως απασχολούν περισσότερο την καθημερινότητα της ομάδας και οι μόνοι που ασχολούνται με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι ο προπονητής, οι παίκτες και το στενό «οικογενειακό» περιβάλλον.

Με τους «νέους» στην αποστολή

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη, όμως έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι νεοαποκτηθέντες Σκοπελίτης και Χουζούρης. Ο πρώτος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα ενώ για τη στελέχωση του κεντρικού αμυντικού δίδυμου υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι: Παπαδήμας, Βέργος, Πετράκος και Κόκκας. Η 18μελής αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βατάν είναι η εξής: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Τσιανάκας, Αλεξανδρής, Κόκας, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Μέτσε, Μαλακασιώτης, Βέργος.

Χωρίς προβλήματα απουσιών ο Διαγόρας

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, εκτός του μακροχρόνια τραυματία Τερζή. Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα παρατάξει την καλύτερή του εντεκάδα με σκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα κρατήσει την ομάδα σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, έτοιμη να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Απόλλωνα. Ο νεαρός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, παίρνοντας όλους τους παίκτες του στο Βατάν. Ο Διαγόρας Σεβαστής θα έχει στη διάθεσή του και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα: Μίχο, Δημητρόπουλο, Κουμπαρούλη, Γεωργίου και Σαμανίδη.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Διαγόρα Σεβαστής και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Βατάν, σήμερα (22/01) στις 15:00, θα διευθύνει ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τσιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβάρα όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης.Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης ήταν ο διαιτητής του αγώνα Νίκη – Θεσπρωτός 1-0 (02/10) ενώ σφύριξε και τον περσινό αγώνα των κυανολεύκων στο Κίτρος απέναντι στην Πύδνα που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 4-1.Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Δαμιανός Καρακελίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις