Άνετα η Αγία Άννα 4-0 τον Αχιλλέα

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι της Αγίας Άννας με τον Αχιλλέα Αχιλλείου στο «Olimpico». Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-0 ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η Αγία Άννα έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε από την κακοκαιρία δεν μπορούσε για πολλές μέρες να προπονηθεί.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Νιαώτης με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 30′ ο Αντωνίου επίσης με σουτ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημίχρονου. Στην επανάληψη η Αγία Άννα έκανε τρία τα τέρματά της στο 50′, όταν ο Αλεξανδρίδης σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 62′ ο Σεραφείμ Τσιουρέλης με σουτ έξω από την περιοχή.
Σημαντική η απουσία του Παναγιώτου από τον Αχιλλέα, με την ομάδα του Αχιλλείου να έχει την πιο κλασική ευκαιρία για γκολ στο 58′, με τον Τσεκούρα να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Χαϊντί, Αλεξανδρίδης, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πανόπουλος, Σ. Τσουρέλης (65′ Σταμπούλογλου), Κ. Τσουρέλης, Ζάγκα (70 Τσαπής), Φιλατζικιώτης, Νιαώτης, Αντωνίου (60′ Κωτούλας)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Γ. Παναγιώτου (46΄ Κουτσιανίτης), Κορέτας, Σγουλέτας, Αλιάι, Τσεκούρας, Έρισον (70′ Τσουκάρας), Ζαφειρίου, Χορταριάς, Καπέσιος, Σπανός, (72′ Λάμπος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις