Φρένο στο εκτός έδρας αήττητο της Αναγέννησης από τον Παναιγιάλειο

της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League και διατήρησε το αήττητο στην έδρα του. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» μετά από τέσσερα ματς, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα εκτός έδρας. Οι Θεσσαλοί, πάντως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ωστόσο μία, από την πλευρά των γηπεδούχων, ήταν η καλύτερη και μάλιστα γι’ εκείνη υπήρξαν και αντιδράσεις. Στο 30′ ο Κρητικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου έπειτα από πάσα του Μπούζα, ωστόσο ο βοηθός διαιτητή σήκωσε τη σημαία και υπέδειξε τον επιθετικό του Παναιγιάλειου σε θέση οφσάιντ.

Οι «μελανόλευκοι», είχαν μερικές ακόμα καλές στιγμές για να προηγηθούν στο σκορ και πάλι με τον Κρητικό, στο 2′ και στο 25′, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό στην επανάληψη και είχαν στο 69′ την καλύτερή τους στιγμή με τον Τζέκο, που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Στρέζου. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Στο 83′ ο Μπιτέλης, που είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 55′, έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Ρούσσος-Μπεκερτζής του έδειξε την κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιλιγκίρης και έκανε το 1-0 για τον Παναιγιάλειο.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 15 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στους 9 και στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΚΟΡΕΡ: 83′ πέν. Τσιλιγκίρης

ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ: 30′ Κρητικός (οφσάιντ)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 81′ Μπιτέλης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Μωυσίδης, Στίκας, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης (46′ Ξόμπλιος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (80′ Καζβιρόπουλος), Τσιλιγκίρης (85′ Κοντοές).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα (86′ Ξέρρας), Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Υφαντής (77′ Βουκομάνοβιτς), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (65′ Τσιλούλης).

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Μπαλιάκα (Λέσβου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

flnews.gr

πηγή φωτό: karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις