Επιστροφή στις νίκες για Καραϊσκάκη

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, και έκλεισε στο πρώτο δεκάλεπτο σστα καρέ του, τον Εθνικό. Στο 7ο λεπτό, ο Χαρτσιάς μπήκε κάθετα στην περιοχή, και λίγο πριν τελειώσει τη φάση, τον έκοψε σωτήρια ο Ντανάι. Το ίδιο δε συνέβη και δύο λεπτά μετά, όταν και πάλι ο Χαρτσιάς, βρήκε αυτή τη φορά κάθετα το Γυφτοκώστα, που πλάσαρε τον Τρανουλίδη για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν το ρυθμό τους, και στο 12′, οι αμυντικοί έδιωξαν τελευταία στιγμή την επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά του Λάμπρου. Στο 23ο λεπτό, και στην πρώτη ουσιαστικά φάση του Εθνικού, ο Μιχάλης υποδέχτηκε κάθετη πάσα του Μπαλογιάννη στον κενό χώρο, και νίκησε τον Ανδρούτσο στο τετ α τετ, γράφοντας το 1-1. Στο 29ο λεπτό, ο Γυφτοκώστας γύρισε ωραία και σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Τρανουλίδη να βγάζει σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν εκ νέου στο 36ο λεπτό, όταν από κόρνερ, ο Κουμπής πήρε την κεφαλιά, όμως ο Ανδρούτσος μπλόκαρε στη γωνία του. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ήρθε ο Καραγιαννίδης στο 43′, και με ωραία κεφαλιά μετά από φάουλ του Παπανίκου από τα πλάγια, έγραψε το 2-1, στέλνοντας τους γηπεδούχους με πλεονέκτημα στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, δείχνοντας για ένα ακόμη ματς όμως αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Στο 55′ σουτ του Μαζιώτη κόντραρε και έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Τρανουλίδη, ενώ στο 62′, από φάουλ του Παπανίκου ο Καραγιαννίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Ντατίδη να μην προλαβαίνει οριακά να στείλει την μπάλα με προβολή στα δίχτυα. Ένα λεπτό μετά, ο Λάμπρου βρήκε μόνο με σέντρα το νεοεισελθόντα Ευαγγέλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 65′ οΓυφτοκώστας επιχείρησε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, όμως το ψαλίδι το έφυγε μόλις άουτ. Στο 67ο λεπτό, νέα χαμένη ευκαιρλλια για τους γηπεδούχους, με τον Ευαγγέλου και πάλι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γυφτοκώστα. Αυτή ήταν και η τελευταία πολύ καλή φάση του ματς, με τον Καραϊσκάκη να δημιουργεί κάποιες ακόμα μικροευκαιρίες, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους, και να βρίσκει τον ΕΘνικό σε δύσκολη θέση, καθώς πλησιάζει μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στις επικίνδυνες θέσεις του πίνακα.

Διαιτητής : Μπούμπας Κωνσταντίνος Βοηθοί : Κόλλιας Θανάσης – Γιώτης Κοσμάς

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Καψάλης (60′ Ευαγγέλου), Χαρτσιάς (83′ Αβραμίδης), Ντατίδης, Μαζιώτης (71′ Ηλίας), Γούλας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιάννος) : Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Λέντζος (82′ Κορέσι), Παπακίτσος, Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις