Ήττα στην Ηγουμενίτσα για Πιερικό

Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Θεσπρωτός με σκορ 2-0 κόντρα στον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας στο παρθενικό του παιχνίδι για το 2017 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές (κεφαλιά Πέντσα, σουτ Ντινιωτάκη).Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα τρίλεπτο έντονης πίεσης και έφθασαν μία ανάσα από το γκολ σε δύο περιπτώσεις. (σουτ του Συμεωνίδη από τα 30 μέτρα, απομάκρυνε δύσκολα ο Κωνσταντάκος στο 16ο και ένα λεπτό αργότερα ο Λούγκος με σουτ-βολίδα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Κωνσταντάκου)

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Μπίκας με ψύχραιμο πλασέ από κοντά αξιοποίησε την σέντρα του Βιτώρου και έδωσε το προβάδισμα στον Θεσπρωτό σε ένα καίριο σημείο του αγώνα, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση, οι κιτρινόμαυροι πλησίασαν σε ένα δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Ντόκου τράνταξε το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός διαχειρίστηκε με πολύ σωστή τακτική το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και σφράγισε τη νίκη με κοντινή κεφαλιά του Νόνη ύστερα από φάουλ του Σουκιά.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης (48ο λ.τρ. Κωστάκης), Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Πέντσας (79ο Μέμμος), Γιάκος, Ντόκος, Σουκιάς (77ο Μυρσινιάς), Μπίκας.

Πιερικός: Σοιλεμιζόγλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος (67ο Γαλανόπουλος), Λούγκος, Νταντίνης, Λαζόπουλος (70ό Τριανταφυλλίδης), Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κολομπάκης, Τριανταφυλλίδης (67ο Gjoza).

thesportiakospalmos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις