Βέργος: «Θετικό αποτέλεσμα που μας κρατάει εντός στόχου»

Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής, ο Γιάννης Βέργος, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Βατάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Βέργου:

«Σήμερα αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα που μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ψηλά, πολύ δουλεμένη και πολύ δυνατή έδρα. Η δική μας βαθμολογική θέση δεν άφηνε περιθώρια για να παίξουμε για την ισοπαλία αλλά μόνο για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες και γενικότερα ήμασταν στο πλάνο που είχαμε από την αρχή. Προς το τέλος ο αντίπαλος πάτησε στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα, είχε και το πλεονέκτημα ότι είχε παίξει ήδη ένα επίσημο ματς μετά τη διακοπή ενώ για εμάς ήταν το πρώτο στις τελευταίες 30 μέρες κι έτσι μπόρεσε να έχει ρυθμό μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά ο βαθμός μας κρατάει μέσα στον στόχο μας και είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Σεβαστής».

Για το ότι αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού

«Δεν έχω ξαναπαίξει σ’ αυτή τη θέση, όμως είμαι μέλος μίας ομάδας που βασίζεται στο σύνολο, οπότε την κάθε απουσία προσπαθούμε να την καλύψουμε όσο το δυνατό καλύτερα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο θέμα και σε όποια θέση μου ζητηθεί θα παίξω».

Για το άγχος που ενδεχομένως προκαλεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος

«Δεν έχουμε άγχος. Είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή και γι’ αυτόν θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δουλεύουμε πάρα πολύ, ξέρουμε τι σημαίνει η φανέλα της Νίκης και οφείλουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε όταν εμείς είμαστε ευχαριστημένοι απ’ αυτό που κάνουμε, ο κόσμος είναι ευχαριστημένος και να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Εμείς θα παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις