Στάση Ιστιαία για Πύδνα

H A.E. Ιστιαίας έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας επικρατώντας της Πύδνα Κίτρους με 1-0.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς κατάφερε να πάρει μία νίκη – ανάσα χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Αρτάν Θόρια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 29΄.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν ήταν ποιοτικό, καθώς δεν ήταν εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Ιστιαίας, μοιραία το παιχνίδι πήγε στο πάθος και την δύναμη με του παίκτες της Ιστιαίας να βγάζουν αυτά τα στοιχεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Τέλος ερωτηματικά προκάλεσε ο Μίκι Τσίρκοβιτς για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Το φίλμ του αγώνα
3΄ Καλή εκτέλεση φάουλ του Θόρια, μπλόκαρε την μπάλα ο Παπατόλικας.

9΄ Κεφαλιά του Ίβιτς μετά από κόρνερ του Ηλιθόπουλου η μπάλα λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

29΄ 1-0, ο Θόρια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ανοίγει το σκορ.

44΄ Σούτ από έμεσο φάουλ για τους φιλοξενούμενους έδιωξαν οι αμυντικοί της Ιστιαίας.
60΄ Καλό σουτ του Ηλιόπουλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Παπατόλικας στην αριστερή του γωνία.

Α.Ε. Ιστιαία (Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος(85΄ Ανέστης Β.), Στεργίου Α.(90΄ Βασιλείου), Ίβιτς, Θόρια, Αλεξίου

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατόλικας, Γούτσιος(16΄ Στούμπος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Κυπαρίσσης Γ., Σαμουηλίδης(58΄ Πιαστόπουλος), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Κόλας.

www.palmosev.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις