Κ. Παπαδόπουλος: «Μία ομάδα υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο»

Για ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και για μία ομάδα που υπήρχε στο δεύτερο, έκανε λόγο ο Κώστας Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα στο Βατάν. Ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής χαρακτήρισε ως μίς από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας του, αυτή κόντρα στη Νίκη, αλλά χωρίς να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Διαγόρα Σεβαστής:

«Σήμερα τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα, πιο πολύ επικρατεί πικρία γιατί κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος με τριάντα τελικές για να βάλουμε ένα γκολ, πράγμα που δεν ήρθε. Έμεινε το αποτέλεσμα στο 0-0 και χάσαμε δύο βαθμούς μέσα στην έδρα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, υπήρχε ρυθμός και από τις δύο ομάδες σε ένα βαρύ γήπεδο, υπήρχαν κάποιες καλές φάσεις κυρίως με τον Κώστα Δερμητζόγλου όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, δεν ήρθε…

Στα αποδυτήρια αυτό που είπαμε ήταν ότι πρέπει να ανέβουμε και να πιέσουμε πιο ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο με υπομονή, έτσι ώστε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα σταθώ σε αυτά τα 45 λεπτά αν μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο ήμασταν εμείς. Δεν ξέρω αν ήταν τακτική της αντίπαλης ομάδας να οπισθοχωρήσει αλλά πιέσαμε, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα, και δύο και τρία γκολ.
Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που έκαναν. Σίγουρα μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, το λέω με πικρία αυτή τη στιγμή. Από ότι πληροφορήθηκα και τα άλλα τα αποτελέσματα στραβοπάτησαν οι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους, ήταν ευκαιρία να ψαλιδίσουμε λίγο την κορυφή. Δεν έγινε, κρατάμε την καλή εμφάνιση, από αύριο συνεχίζουμε την συστηματική δουλειά που έχουμε μαζί με τους παίκτες μου.

Να τους δώσω και πάλι πολλά συγχαρητήρια γιατί έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στη θέση που είναι και αυτό που θα πω θα το πω για πρώτη φορά. Έλεγα από την αρχή της χρονιάς, το πίστευα, ότι εδώ μέσα χτίσαμε ένα φρούριο. Και πάντα έλεγα στους παίκτες μου ότι δύσκολα θα πάρει μια ομάδα βαθμό όχι βαθμούς. Βαθμό το τονίζω αυτό. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει μόνο ο αντίπαλος. Είναι και η τύχη, είναι και ο διαιτητής, παίζουν πολλά… είναι και σε τι μέρα θα βρεθούν οι παίκτες. Πιστεύω ότι η Νίκη Βόλου σήμερα ήταν τυχερή όσον αφορά το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα οι παίκτες μας έβγαλαν καλές εντυπώσεις, προτιμώ όμως να έχω κερδίσει παρά να έχω καλές εντυπώσεις. Συνεχίζουμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στη Νίκη Βόλου, είναι μια ιστορική ομάδα και έδειξε και αυτή ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις