Σπουδαία νίκη για Άνθιμο Γαζή κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Άνθιμος Γαζής νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο και συνέχισε θετικά την πορεία του στο πρωτάθλημα. Στο 11′ ο Θεοδώρου με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0. Στο 53′ ο Τσατσαρώνης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα, αλλά οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν, πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 67′ με τον Κατσαρό. Ο Πανιώνιος μείωσε στο 87′ με πλασέ του Πέτση.

Η διοίκηση του Άνθιμου Γαζή με ανακοίνωσή της άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Ρούσση. Εξέφρασε παράπονα τόσο για την κόκκινη κάρτα στον Τσατσαρώνη, όσο και για ένα γκολ του Δανιλόπουλου που ακυρώθηκε στο 74′ μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ. Μάλιστα, το Δ.Σ. των Πηλιορειτών ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την εξαίρεσή του από τους αγώνες του Ανθ. Γαζή με το αιτιολογικό ότι και στο παρελθόν έχει αδικήσει πολλές φορές την ομάδα των Μηλεών.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Ξηροφώτος, Αλεξίου, Λάσκος, Κωστάκης, Κ. Μπρισμπέος (55′ Αβντιάι), Παπαδόπουλος, Θεοδώρου (62′ Ζάνης), Τσατσαρώνης, Δανιλόπουλος, Κατσαρός.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Κωστούλας (65′ Πέτσης), Παπαπορφυρίου, Αντωνιάδης, Στεργίου, Τσουκαλάς, Μαρούφ (76′ Σαρίδης), Καραγιώργος, Λυρίτσης (60′ Τσελεπίδης), Μαρούγκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις