Πρωτιά και πρόκριση για τους Παίδες της Νίκης

Το καλύτερο δυνατό ποδαρικό για τα ηλικιακά πρωταθλήματα πραγματοποίησε το παιδικό τμήμα της Νίκης Βόλου.
Για την πρώτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 20-22/01 πέτυχε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση το 4/4 και κατέκτησε φυσικά την πρωτιά του ομίλου.
Στην πρεμιέρα απέναντι στον ΟΥΚ πήρε από νωρίς το προβάδισμα, το ημίχρονο έληξε με σκορ 6-1 και το τελικό 11-5 έδωσε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα της Νίκης.

Ο Καλλιμόπουλος με 4 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ, ακολούθησε ο Γκανάτσιος με 3, 2 πέτυχε ο Τσίχλας Στρ. και από ένα οι Τσίχλας Γ. και Εγνατιάδης.

Εύκολο έργο είχε η ομάδα της Νίκης και απέναντι στην ΝΕ Λάρισας όπως μαρτυρά το τελικό 17-4. Η πολυφωνία στους σκόρερ είναι χαρακτηριστική, με «πρώτο βιολί» τον Γκανάτσιο με 5 τέρματα ενώ ακολούθησαν με 2 οι Καλλιμόπουλος-Κοκκινάκης-Τσίχλας Γ.-Μεριστούδης και με 1 οι Βάτσος-Τσιμπερίδης-Τσίχλας Στρ.-Εγνατιάδης.

Στον αγώνα απέναντι στον ΝΟ Λάρισας η ομάδα της Νίκης δυσκολεύτηκε στην αρχή του παιχνιδιού και το 4-3 του ημιχρόνου ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο το συγκρότημα του Μπλάνα σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και κατέκτησε την νίκη με τελικό σκορ 10-4 και με σκόρερ τους Γκανάτσιο με 4, Καλλιμόπουλο και Τσίχλα Γ με 2, Βάτσο και Κοκκινάκη με 1.

Για το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την ΝΕ Λαμίας , στο 16-2 σκόραραν οι Κοκκινάκης 4, Καλλιμόπουλος-Τσίχλας Στρ.-Σαββίδης-Εγνατιάδης-Χαλατσόπουλος 2 και Τσιμπερίδης-Τσίχλας Γ. 1.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:
Νίκη Βόλου 12
ΝΕ Λάρισας 6
ΟΥΚ 6
ΝΟ Λάρισας 6
ΝΕ Λαμίας 0

με την πρόκριση να παίρνουν όλοι εκτός από τον τελευταίο.

Στο περιθώριο του πρωταθλήματος η ομάδα της Νίκης δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές της έδωσε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με την ομάδα της ΝΕ Λάρισας στην κατηγορία προ-μίνι (U-11) δίνοντας ιδιαίτερη χαρά σε όσα μικρά παιδία αγωνίστηκαν.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις