Νίκησε χωρίς να προβληματιστεί…

Εύκολη νίκη για τoν Πύρασο, που επικράτησε εντός έδρας της Σκιάθου με 2-0 κι εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα δυο τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ν. Κοτζαθανάσης. Οι παίκτες του Στ. Αρσένου, παρόλο που δεν κατάφεραν να προπονηθούν για πολύ μεγάλο διάστημα λόγω…

των καιρικών συνθηκών, ενώ είχαν και την Τετάρτη πολύ δυνατό αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στο ΓΣ Αλμυρού και μάλιστα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πυράσου έκαναν το χρέος τους και πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, πήραν το θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, οι σκιαθίτες είχαν στον πάγκο για πρώτη φορά το νέο τους προπονητή Νίκο Τσιαντάκη, ο οποίος ωστόσο δεν είχε τη δυνατότητα να προετοιμάσει την ομάδα του, λόγω της θεομηνίας που προηγήθηκε πλήττοντας και το νησί της Σκιάθου.
Το 1-0 έγινε λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (42′) με πλασέ του Κοτζαθανάση, ύστερα από πάσα του Κόκκα, για να κάνει και πάλι ο ίδιος παίκτης το 2-0 στο 73′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ζαχαράκης σε σέντρα του που βρήκε το χέρι του Μπρέγκου.
Ο Πύρασος που ήταν σαφώς καλύτερος έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, εκμεταλλευόμενος τη δεδομένη ανωτερότητά του, αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι επίσης αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα προετοιμασίας,
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γιοβάνης, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Φούκης (55′ Δαμάσκος), Σιώμος, Κατής (79′ Δανόπουλος), Κόκκας (60′ Ζαχαράκης).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Αλ. Τζελάι, Ελ. Πρίφτι, Γραββάνης, Μπρέγκου, Φερετζέλης (60′ Ντ. Πρίφτι), Ντ. Πρίφτι (67′ Σαρρής), Μπάμπα (56′ Νικολαΐδης), Δημητρίου, Βεργίνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις