Παράπονα του Ρήγα για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, κατά την άφιξη της αποστολής στο Πανθεσσαλικό. Αντίθετα, ευχαριστούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την φιλοξενία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρήγα:

“Οι παράγοντες του Ρήγα Φεραίου εκφράζουν τη λύπη τους για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του ιστορικού σωματείου του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι ανέβασαν τους τόνους κατά την άφιξη της αποστολής μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Όσον αφορά τη μη καλή σήμερα διαιτησία για την ομάδα μας, θα επικεντρωθούμε στη φάση του πέναλτι. Φαίνεται και στο βίντεο πως, ακόμα κι αν υπάρχει παράβαση, έχει συμβεί ξεκάθαρα εκτός περιοχής.
Πιστεύουμε παράλληλα πως ως μεγάλος σύλλογος με μακρά θητεία στις ανώτερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός Βόλου οφείλει να τηρεί τον αθλητικό όρο «Ευ αγωνίζεσθαι», δηλαδή το Fair Play λειτουργώντας ως παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ομάδες και όχι να το αποφεύγει κατ’ εντολή του προπονητή του.
Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου που είχε άψογη συμπεριφορά και ήταν φιλόξενος όπως συνηθίζει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις