Ανατροπή και νίκη για το Θησέα

Πολύ σημαντική νίκη για το Θησέα, που επικράτησε στη Σούρπη επί του Αίαντα με 4-2 και κατάφερε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αποκρινόμενος κατά έξι πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το αξιοσημείωτο για την ομάδα του Κ. Παπαστεργίου είναι ότι κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και μάλιστα σε ένα ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν…

Αναλυτικότερα, το 1-0 έγινε στο 25′ με κεφαλιά του Αθ. Κ. Κωστούλα κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Από εκεί και πέρα το «μεγάλο» παιχνίδι έγινε στο β’ ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι εντυπωσιακοί σκοράροντας τέσσερις φορές και τους γηπεδούχους να αντιδρούν στο 80′.
Για την ομάδα του Θησέα, η ισοφάριση ήρθε με τη σέντρα του β’ μέρους, όταν ο Ισά έκανε εκπληκτικό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Βουρδάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αγριάς και το 3-1 έκανε στο 55′ ο Μάστορας. Το 4-1 έγινε στο 74′ με τον Βλάχο και το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους έγινε με σκόρερ τον Κατσαβριά, στο 80′.
ΑΙΑΣ: Λαγός, Καλοδήμος, Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Αθ. Κ. Κωστούλας, Χριστέλος (70′ Χειλάς), Μπιρτσάι, Π. Δημητρίου (70′ Γαρυφάλλου), Γ. Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ζάγκας (46′ Μάστορας), Αναστασίου, Καραλόπουλος, Γιαννούλας, Γκουγκούδης (80′ Λάμπρου), Βουρδάκης, Κόρμπας (69′ Βλάχος), Ισά, Ακριβούσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις