Ενοχή για Μητρόπουλο και Ριαβόγλου, αθώωση για δύο στο «μικρό Koriopolis»!

Η εισαγγελέας της έδρας, Β. Σακελλαροπούλου, πρότεινε την τελεσίδικη ενοχή του Θωμά Μητρόπουλου και του Κων/νου Ριαβόγλου για το «μικρό Koriopolis» και την αθώωση των Π. Αμανατίδη και Δ. Κωτούλα!

 Να κηρυχτούν ένοχοι ο Θωμάς Μητρόπουλος ως ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού και ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Βιργινία Σακελλαροπούλου, στην δίκη της έφεσης που έχουν υποβάλει οι τέσσερις πρώτοι καταδικασθέντες του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011.

Παράλληλα, η κα. Σακελλαροπούλου πρότεινε την αθώωση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του πρώην ιδιοκτήτη της Αναγέννησης Καρδίτσας, Διονύση Κωτούλα, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή για δωροδοκία.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή (27/1), ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα αγορεύσουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.

Θυμίζουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών και χρηματική ποινή 40.000 ευρώ για δωροληψία και δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και για παράνομο στοιχηματισμό.

Θυμίζουμε ότι οι πρωτόδικες καταδικαστικές αποφάσεις αφορούσαν έξι παιχνίδια τα οποία είχαν κριθεί από το δικαστήριο ως χειραγωγημένα:

-Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1

-Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3

-Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0

-Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2

-Ηλυσιακός-Εθνικός 3-2

-Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις