Οι δηλώσεις μετά το Παγασητικός- Διαγόρας (Video)

Με πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να δυσκολευτεί, ο Διαγόρας συνέχισε από εκεί που είχε αφήσει το νικηφόρο σερί του, ξεκινώντας με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του για το 2017, επικρατώντας του Παγασητικού με 3-0. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έγιναν δηλώσεις κι από τις δυο πλευρές. Για τους φιλοξενούμενους μίλησαν…

οι Μιχάλης Βαγγόπουλος (προπονητής Διαγόρα) και Γεώργιος Καπούλας (ποδοσφαιριστής), ενώ για το γηπεδούχο Παγασητικό δηλώσεις έκαναν οι Γιώργος Μπόλτσης (Γεν. Αρχηγός) και Χρήστος Μαγιόγλου (ποδοσφαιριστής).
Ο προπονητής του Διαγόρα ανέλυσε την εικόνα του παιχνιδιού μίλησε για τα προβλήματα που υπήρχαν σχετικά με την προετοιμασία το προηγούμενο διάστημα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, την ψυχολογία του πρωταθλητισμού, τις μεταγραφές και το μέλλον της ομάδας του.
Με την ανάλυση του αγώνα ξεκίνησε και ο Γεν. Αρχηγός του Παγασητικού, οπ οίος στη συνέχεια σχολίασε την αλλαγή του προπονητή, τα πρόσθετα εμπόδια που προέκυψαν μετά από αυτή, την πεποίθηση που υπάρχει για το μέλλον της ομάδας αλλά και ποιο είναι το χαρακτηριστικό που θα κρίνει την περεταίρω πορεία της.
Τέλος, την εικόνα του αγώνα και πως τον αισθάνθηκαν από τη δική τους πλευρά, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε ομάδα, η μία κάνοντας πρωταθλητισμό και η άλλη με αλλαγή προπονητή κι ακολουθώντας πορεία για τη σωτηρία της, μίλησαν οι ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις