Θεοδοσιάδης: «Ολυμπιακός και Πύδνα μέχρι τέλους»

Στο προσεχές παιχνίδι με την Νίκη Βόλου και στη δυσκολία του αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα (1-1), ενώ θεωρεί ότι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Πύδνα Κίτρους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θεοδοσιάδη:

«Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους όσους υπηρετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία ειδικά στους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές.
Για το σημερινό (22/1) παιχνίδι με τον Τηλυκράτη θα έλεγα πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και για όλες τις ομάδες μετά από ένα μήνα απραξίας, υπήρχαν οι ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, οι δυσκολίες, συν ότι υπήρχε ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος και για τις δυο ομάδες. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσον αφορά την ομάδα μου θα έλεγα ότι το πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε πολλά προβλήματα στο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Ο Τηλυκράτης μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στην κόντρα επίθεση. Πέρα από το γκολ δημιούργησε άλλες δυο τρεις προϋποθέσεις που θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο και να ήταν τα πράγματα πιο δύσκολα. Μετά το εικοσάλεπτο πιστεύω ισορροπήσαμε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προσπαθήσαμε, βρήκαμε τον εαυτό μας, τα πατήματά μας, δημιουργήσαμε κι εμείς μια – δυο φάσεις που θα μπορούσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Δεν τα καταφέραμε.

Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά στο ημίχρονο και θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μου κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, έδειξαν μεγάλη θέληση, μεγάλο πάθος, τουλάχιστον να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια και να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό το πετύχαμε στο τέλος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα πως δεν κινδυνέψαμε καθόλου, είχαμε ηρεμία, βγήκαμε πολλές φορές από τα άκρα, δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ αλλά πολλές φορές η πίεση που έχει ο παίκτης και η έλλειψη καθαρού μυαλού δεν είχαμε καλά τελειώματα.

Κρατάμε έναν σημαντικό πόντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της και έχει δεχθεί ένα τέρμα σε έξι παιχνίδια. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εικόνα που έδειξαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρέπει πολύ γρήγορα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί πολύ σύντομα, την Τετάρτη, έχουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου.

Να ευχηθώ στην ομάδα του Τηλυκράτη και στον Ανδρέα Παντζιαρά καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και συγχαρητήρια για την εικόνα και την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα».

Για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Θεωρώ πως όλοι έχουμε δει τις τέσσερις πέντε ομάδες που έχουν δείξει από την αρχή ότι κοιτάνε ψηλά και είναι ανταγωνιστικές. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πως οι «μικρομεσαίες ομάδες» παλεύουν όλα τα παιχνίδια, όπως σήμερα ο Τηλυκράτης , και περιμένω τώρα που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά τα παιχνίδια . Πιστεύω ότι Ολυμπιακός Βόλου και Πύδνα Κίτρους είναι οι ομάδες που θα φτάσουν μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις